Onconovical – cu Vitamina B17 -Cel mai puternic tratament BIO împotriva cancerului

Onconovical – cu Vitamina B17 este un tratament 100% natural care oferă protecție bolnavilor de cancer.

Suplimentul alimentar conține 19 plante și substanțe active care ajută organismul să lupte cu celulele canceroase. Printre extractele de plante care intră în compoziția acestui supliment natural se numară usturoiul, vâscul, turmericul, orzul verde, dar și extract din sâmbure de caise, cunoscute pentru conțintutul bogat de vitmina B17. Această vitamină este cunoscută pentru rolul de protecție contra cancerului.Produsul inhibă dezvoltarea celulelor canceroase, ajutând la vindecare. Crește speranța de viață și îmbunătățește calitatea vieții persoanelor diagnosticate cu cancer. Este de ajutor și în timpul tratamentelor cu citostatice, pentru că reduce din efectele reacțiilor adverse care pot să apară. Oprește răspândirea celulelor canceroase în organism și este capabil să oprească celulele stem canceroase să reapara. Conține plante folosite de mii de ani în medicina traditională chinezească pentru hiperplaziii, inflamații ale organismului, dar și în diferite tipuri de cancer, precum cel al stomacului și cancerul mamar.

Onconovical este un bun detoxifiant

Există o strânsă legatură între boala canceroasă și factorii poluanți externi, precum metalele grele și pesticidele. Și organismul uman produce toxine care, la rândul lor, trebuie eliminate. În momentul în care există dezechilibre sau când corpul este supus la o sursă de poluanți, atunci crește riscul de îmbolnavire. Onconovical ajută la eliminarea acestor factori dăunători, prin neutralizarea lor.

Efectele benefice ale suplimentului natural

Produsul îmbunătățește capacitatea de rezistență a sistemului imunitar, reduce durerile. Are puternice proprietăți antibacteriene și antivirale. Nu este recomandat numai pacienților care suferă de cancer, ci și celor afectați de dezechilibre hormonale, infertilitate, ateroscleroză. Are rol adjuvant în reglarea glicemiei și de asemenea reglează nivelul de colesterol LDL din sânge. Un nivel crescut de colesterol rău este asociat cu un risc crescut de boli ale inimii. Persoanele care suferă de hipertensiune arterială, un alt factor de risc pentru boli de inimă, cât și pentru accident vascular cerebral pot beneficia de ajutorul acestui supliment alimentar. Poate să suprime și dezvoltarea celulelor adipoase din corp.

Ce beneficii aduc extractele din plante conținute de Onconovical

Sâmburii de caise: în compoziția acestora intră vitamina B17, cunoscută și sub denumirea de amigdalină, o substanță naturală cu proprietați contra cancerului. Îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar, distruge celulele canceroase și împiedică apariția altor celule canceroase. Amigdalina, folosită în vremuri străvechi ca leac anticancer, dar și pentru alte afecțiuni, acționează prin orientarea și distrugerea celulelor canceroase și construirea sistemului imunitar cu celule bune. Se utilizează două metode diferite pentru uciderea celulelor canceroase. Aceasta implică o dietă strictă (pentru toate tratamentele de cancer) și mai multe suplimente benefice.

Usturoiul: o altă plantă care intră în compoziția Onconovicalului este usturoiul. Are efecte antioxidante, ceea ce înseamnă că poate preveni apariția cancerului, dar ajută și la distrugerea celulelor bolnave. Usturoiul se remarcă și prin proprietățile sale antibiotice, fiind util în procesul de vindecare al infecțiilor din corp. Mai multe cercetări făcute de-a lungul timpului au arătat că usturoiul poate ajuta la distrugerea celulelor canceroase în caz de leucemie, cancer pulmonar, esofagian, mamar, dar și în cazul cancerului de colon. Studii efectutate pe animale și pe culturi celulare au arătat că anumite substanțe care intră în compoziția usturoiului au capacitatea de a scădea rata de dezvoltare a tumorilor canceroase, oprind dezvoltarea acestora în țesuturi.

Vâscul: o altă plantă de ajutor în lupta cu tumorile, care intra în compoziția suplimentului Onconovical este vâscul. Este folosit ca leac încă de pe vremea dacilor. Extractul de vâsc este benefic în toate tipurile de cancer. Inhibă dezvoltarea tumorilor, fiind util și în ameliorarea durerilor. Totodată, această plantă este utilă și pentru ameliorarea simptomelor care pot apărea la nivel psihic, reducând simptomele depresiei.

Turmericul: un condiment folosit cu precădere în bucataria Orientului Mijlociu, turmericul este și unul dintre cele mai puternice medicamente ale naturii, făcându-se remarcat datorită proprietăților antitumorale, antibacteriene și antivirale. Ingredientul activ din turmeric este curcumina. Studiile au arătat că acest extras este de ajutor în prevenirea mai multor forme de cancer, printre care se numără cel de sân, cancerul pulmonar, cel de plămâni, de stomac, cancerul hepatic și cel de colon. S-au facut mai multe studii de laborator în urma cărora s-a descoperit că extractele din turmeric au rolul de a inhiba enzima COX-2, despre care se știe că are un rol în declanșarea cancerului.

Totodată, curcumina împiedică creșterea vasculară a celulelor epiteliale. Are și capacitatea de a distruge celulele mari de limfom cu celule-B, cauza cea mai deasă a apariției limfomului non-Hodgkin. Alte plante cu capapcități antitumorale care intră în compoziția suplimentului alimentar se numarp orzul verde, care previne apariția inflamațiilor, dar și cactusul, despre care oameni de știință spun că are un efect antibacterian puternic. Zeolitul, un mineral recunoscut pentru lupta cu cancerul, intră, de asemenea, în compoziția acestui supliment alimentar.

Cum se administrează suplimentul

Produsul este recomandat atât adulților, cât și copiilor. În cazul adulților, se iau câte trei capsule dimineața, trei la prânz și trei seara, cu jumătate de oră inainte de masă. În cazul copiilor mai mici de 12 ani se recomandă câte o capsulă, dimineața și seara. Pacienții trebuie să adopte un stil de viață sănătos și să aibă grijă și la alimentație. Astfel, se recomandă eliminarea cărnii roșii din alimentație, cât și a grăsimilor rele. Este important consumul regulat de legume și fructe proaspete, fiind bogate în minerale și vitamine esențiale pentru buna funcționare a organismului. Pacienții care vor urma tratamentul cu Onconovical vor primi în pachet și alimentația naturistă în cancer.

Mai multe detalii despre produs pe www.onconovical.ro  sau la telefon. 0723.269.701

Related Posts

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress