Marimer – Transformă nasul înfundat al bebelușului într-o joacă de copii și părinţi!

Autor:
Dr. Simona Moiceanu

Ești părinte? Îți vine să cânți, să dansezi de bucurie că în sfârșit ți-ai văzut bebelușul pe care vi l-ați dorit așa de mult! De acum înainte ești un părinte responsabil pentru sănătatea și dezvoltarea micuțului. Îți tresaltă inima la fiecare zâmbet al lui, la fiecare chiot pe care-l scoate și nu știi ce să mai faci când începe să plângă.

Cel mai des bebelușii plâng pentru că au nasul înfundat. Ei nu știu să respire pe gură până la vârsta de 6 luni, unii chiar până la 1 an.

Nu te speria, poți transforma plânsul bebelușului într-o joacă de copii și părinți! Ce trebuie să faci?

Folosește un spray cu apă de mare care să îi curețe secrețiile și să îi hidrateze mucoasa nazală.

Ai grijă ce apă de mare alegi, nu toate sunt la fel!

Îți recomand să folosești un spray cu apă de mare din Gama Marimer Baby, dacă vrei să transformi suferința lui într-o joacă. Spray-urile Marimer sunt unice prin aplicatorul special creat pentru bebeluși, astfel încât să poată fi folosite în siguranță maximă de la vârsta de nou-născut, în orice poziție stă copilul, fără a-i răni năsucul.

Cum devine totul o joacă? Spray-urile Marimer sunt o jucărie în sine pentru copil, deoarece au capacitatea de a administra apa de mare prin microdifuziune, adică, apa este pulverizată foarte fin și uniform pe mucoasa nazală a bebelușului, fără să îl sperie sau să îi provoace senzația de usturime sau durere. Copilul o percepe ca pe o joacă și va accepta ușor să îi faceți igiena nazală de câte ori este nevoie.

 Nu folosiți spray-uri de 30 ml sau mai mici la bebeluși! Acestea sunt pump-spray-uri, se administrează greu la bebeluși, doar din poziție verticală, nu au microdifuziune și sunt permise numai după 6-10 luni de viață. Gama Marimer Baby este aprobată a se administra din prima zi de viață.

Picăturile nu sunt la fel de utile, nu curăță secrețiile și crustele de pe suprafața mucoasei nazale la fel de bine ca un spray Marimer cu microdifuziune.

Gama Marimer Baby vă oferă 2 soluții:

Pentru igiena nazală zilnică a bebelușilor și copiilor mici – folosiți Marimer Baby Izotonic, spray 100 ml, este o soluție fiziologică de apă de mare sterilă și microdifuzată

Pentru a curăța și desfunda nasul bebelușului/ copilului răcit – folosiți Marimer Baby Hipertonic, spray 100 ml, este o soluție hipertonică de apă de mare sterilă și microdifuzată, bogată în săruri minerale și oligoelemente marine

De ce să folosești apă de mare din prima zi de viață?

Apa de mare crește imunitatea locală a mucoasei nazale și previne apariția alergiilor. Să nu uitați că bebelușii își dezvoltă imunitatea în timp, așa că apa de mare este benefică pentru ei.

Multă sănătate!

Și nu uita să transformi în joacă micile neplăceri ale micuțului tău!

Related Posts

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress