Cum scapi rapid de aftele bucale dureroase! Aphtaplus

Autor: Dr. Simona Moiceanu

Cel puțin una din cinci persoane dezvoltă afte bucale într-un anumit stadiu al vieții.

În greacă, „aftă” înseamnă ulcer, erupție. Sunt cele mai des întâlnite tipuri de leziuni ale mucoasei bucale. Aftele se regăsesc de obicei pe zonele mobile ale cavității bucale, cum ar fi limba sau fața internă a buzelor și obrajilor și la baza gingiilor. Etiologia lor este necunoscută. Apar în grupuri de 1-6, sunt rotunde sau ovale, de 2-4 mm diametru, cu o bază inițial galbenă care se colorează în gri pe măsură ce se vindecă. Sunt înconjurate de o zonă inflamată, de culoare roșie, ceea ce le face foarte dureroase. Se vindecă în 4-10 zile fără a lăsa cicatrici. De obicei reapar la 1-4 luni.

De cele mai multe ori apar la copii și pot însoți unele afecțiuni digestive sau respiratorii, dar nu este o regulă. La copiii mai mari și adulți  apar după consumul de fructe sau legume nespălate, după consumul de condimente sau când are loc o scădere bruscă a imunității.

Aftele sunt ușor de remarcat deoarece sunt foarte dureroase, mai ales când vrem să mâncăm sau să bem ceva. Primul lucru pe care ni-l dorim când ne apare o aftă este să ne dispară durerea. Și binențeles să ne vindecăm rapid.

Acum există gelul Aphtaplus care duce la dispariția durerii imediat după aplicarea pe aftă.

Aphtaplus este un produs natural cu un mecanism de acțiune inovativ. Prin mecanismul său osmofilm formează un film protector fin deasupra leziunii și prin osmoză reduce inflamația de la nivelul aftei. Durerea provocată de aftă dispare rapid cu Aphtaplus deoarece terminațiile nervoase tensionate sunt eliberate de presiunea creată asupra lor. În același timp, Aphtaplus accelerează vindecarea aftelor prin extractele taninice specifice din plante care blochează enzimele specifice care încetineau înmulțirea celulelor.

Studiile au arătat că peste 60% din pacienții care şi-au tratat aftele cu Aphtaplus s-au vindecat în 2 zile.

Aphtaplus dispune de un aplicator care permite aplicarea gelului și în zonele mai greu accesibile din gură.

Aphtaplus gel se poate administra la femeile gravide sau care alăptează.

Related Posts

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress