Fertility by Academica

Fertility by Academica este un Centru de Reproducere Umană asistată, având atât pacienți cât și colaboratori din întreaga lume.

Într-un spațiu modern și călduros am reunit cea mai bună echipă de specialiști – medici, psihologi, geneticieni, embriologi. Obiectivul nostru este ca, prin amabilitate, grijă și atenție, să găsim și să tratăm discret problemele de infertilitate.

Departamentul „Fertility by Academica” se mândrește cu o echipa multi-disciplinară de medici recunoscuți pentru profesionalismul lor, embriologi cu înaltă calificare, asistente medicale și psihologi foarte bine pregătiți. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu informații despre opțiunile de tratament care vi se potrivesc cel mai bine.

„Vă oferim, prin cea mai bună echipa de specialiști, sprijin și tratament în rezolvarea problemelor de infertilitate, scopul nostru fiind de a vedea un zâmbet cald de copil lângă dumneavoastră și de a avea cele mai mari reușite din domeniu, comparabile cu marile clinici europene și americane.”

Dr. Denisa Protopopescu – Director medical

Dr. Denisa Protopopescu, Conferențiar Universitar, Doctor în Științe Medicale, are o vastă experiență, fiind chiar deschizător de drumuri în domeniul infertilității cuplului. S-a specializat la Londra, UK, la St. Bartholomew’s Hospital și a participat la numeroase cursuri și supraspecializări în întreaga lume. A publicat prima carte despre infertilitate din România.

În anul 1997, în echipă cu Dl. Profesor Virgil Ancăr, a efectuat prima fertilizare in vitro (FIV) în București și prima procedură ICSI din România care a condus la nașterea unui baiețel. De atunci s-au născut mii de copii rezultați prin tratamente de fertilitate.

Prof. Dr. Virgil Ancăr, Doctor în Științe Medicale, cu o vastă experiență în domeniu, este unul dintre pionierii fertilizării in vitro de la noi din țară și formează o echipă împreună cu doamna Conf. dr. Denisa Protopopescu și ceilalți medici încă din 1997. Ne bucurăm să-l avem alături de noi.

Echipa de ginecologi cu care pornim la drum este completată de unul dintre cei mai buni ginecologi români, Prof. Dr. Radu Vlădăreanu, Doctor în Științe medicale, medic primar obstetrică-ginecologie, alături de alți de medici ginecologi cu supraspecializare în reproducere umană asistată.

Departamentul „Fertility by Academica” este în colaborare directă cu marele cercetător genetician Dagan Wells, Directorul Clinicii Reprogenetics, Oxford, UK și cu dr. Alan Thornhill, Director Științific al London Bridge Fertility, Gynaechology and Genetics Center, privind procedurile de Diagnostic de Preimplantare Genetică.

Colaborăm, de asemenea, cu Dr. Shimon M. Segal, în calitate de consilier. Dr. Segal este specializat în Obstetrică și Ginecologie și în Medicină Reproductivă, precum și în probleme de menopauză. Profesează în domeniul Medicinei Reproductive în SUA, în colaborare cu WIH, Women and Infants Hospital, Providence, RI și NEMC Tufts Medical Center, Boston. Dr. Segal desfășoară și o bogată activitate științifică și de cercetare, fiind beneficiarul mai multor granturi de cercetare și a unui premiu oferit de Massachusetts General Hospital. De asemenea are o lungă listă de lucrări prezentate la manifestări științifice naționale și internationale precum și articole publicate în reviste de specialitate.

„Fertility by Academica” are, de asemenea, un departament de Endocrinologie condus de Prof. Dr. Simona Fica, un mare nume în domeniul endocrinologiei, precum și un departament de Andrologie condus de Dr. Radu Mihalca, primul medic român cu diplomă de Androlog European. Embriologii noștri sunt: Mihaela Radu – biolog principal, senior embriologist acreditat ESHRE, Iulian Roman – biolog-biotehnolog și Atena Năstase – biolog acreditat ESHRE. De asemenea colaborăm și cu embriologi din echipa domnului Dr. Pantos.

În echipa de Urologie, dr. Silviu Andrei a efectuat numeroase biopsii testiculare, puncții de epididim, varicocel, hidrocel etc.

Problemele emoționale implicate în infertilitate pot fi extreme de complexe și dificil de gestionat în cadrul cuplului. Dacă aveți în vedere un tratament de fertilitate, ați putea fi interesat de consiliere psihologică, pentru că, uneori, cei care apelează la astfel de tratamente se confruntă cu niveluri ridicate de stres. Echipa noastră de psihologi vă oferă consiliere înainte, în timpul sau după orice procedură sau consult și sunt alături de voi ori de câte ori este nevoie. Discutând despre problemele voastre vă va fi mult mai ușor să gestionați emoțiile cu care vă veți confrunta de-a lungul drumului și să luați cele mai bune decizii.

Tot ca o noutate, am implementat Acupunctura și Medicina tradițională chineză prin Dr. Wang Xiaoguang, un mare nume în acest domeniu.

Related Posts

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress