Ai grijă de sănătatea ta digestivă – consumi o tonă de alimente într-un an!

O persoană consumă anual aproape o tonă de alimente. Cam cât cântăreşte o maşină. Sistemul digestiv este supus unui mare efort. O alimentaţie haotică conduce adesea la afecțiuni ale sistemului digestiv, ce pot fi resimţite prin dureri abdominale, stări de greaţă, balonare, diaree, constipație.

activiaSănătatea digestivă face diferenţa între o viaţă normală, plăcută şi activă şi suferinţe care pot afecta relaţiile sociale, familiale, de cuplu. De aceea ACTIVIA, iaurtul (probiotic) numărul 1 din lume, are ca misiune de ani de zile să încurajeze consumatorii să adopte un stil de viață echilibrat, cu obiceiuri alimentare sănătoase. ,,Pentru a păstra sănătatea şi buna funcţionare a sistemului digestiv, este important să îi oferim alimente de calitate, diversitate şi echilibru nutriţional, dar şi să fim atenţi la semnalele pe care le primim de la acesta – apariţia tulburărilor funcţionale digestive trebuie să genereze imediat măsuri de restabilire a binelui digestiv. În funcţionarea sistemului digestiv, flora intestinală are un rol important. Datorită conţinutului de bacterii lactice active, iaurtul, mai ales cel probiotic, ajută la menţinerea sau refacerea florei intestinale, pentru ca sistemul digestiv să funcţioneze corect. Consumul zilnic de iaurturi probiotice este esenţial, nu doar ca sursă de bacterii vii, dar şi pentru alţi nutrienţi importanţi., declară Prof. Dr. Dan L. Dumitraşcu, Preşedintele Societăţii Române de Gastroenterologie şi Hepatologie.

Studii recente arată că iaurtul ajută la menținerea sănătății digestive, la scăderea riscului de diabet și de boli cardiovasculare, la scăderea în greutate*, iar ACTIVIA, iaurtul probiotic cu Bifidus Actiregularis poate îmbunătăți și starea emoțională**.

95% din cantitatea de serotonină din corp – popular numită hormonul fericirii – este produsă în sistemul nostru digestiv. De aceea este foarte important cum îți ajuți sistemul digestiv în fiecare zi: o alimentație sănătoasă, mișcare și ACTIVIA, în fiecare zi.

În noua campanie de toamnă, consumatorii sunt invitaţi să adauge starea de bine în coşul de cumpărături şi să consume ACTIVIA zilnic, timp de 14 zile, cu promisiunea de a primi înapoi contravaloarea iaurturilor consumate dacă nu sunt mulţumiţi.

Campania ACTIVIA de promovare a obiceiurilor sănătoase se derulează în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2015. Pe platforma www.activia.ro/provocareaactivia/ consumatoarele sunt încurajate să contribuie la crearea hărții stării de bine din România și să simuleze experiența unei sesiuni de cumpărături. Participarea la oricare dintre cele două provocări şi achiziționarea cel puțin a unui produs ACTIVIA le poate aduce consumatoarelor un premiu de 100 lei pentru coșul zilnic de cumpărături.

ACTIVIA este marca aleasă de consumatorii din toata lumea drept iaurtul numărul 1***. În urma unei evaluări nutriţionale complexe a iaurturilor din gama ACTIVIA, Societatea de Nutriţie din România recomandă consumul zilnic de iaurt probiotic ACTIVIA, ca parte a unei alimentații echilibrate. De 28 de ani, ACTIVIA pune sănătatea digestivă pe lista de priorităţi a consumatorilor şi specialiştilor din toată lumea, recomandând alegerea unui stil de viaţă sănătos, cu o alimentaţie echilibrată, mişcare şi gândire pozitivă.

* Studii recente prezentate și la Conferința Sănătate prin Alimentație 2014 – (exemplu:http://www.danone.ro/comunicate-de-presa/iaurtul-alimentul-minune-care-ne-mentine-sanatosi-și-forma-2/)

** Studiu UCLA – Collaborative Center for Integrative Medicine, Los Angeles, USA (Tillisch – Gastroenterology, 2013), cu iaurt ACTIVIA de la Danone

*** Sursa – Nielsen, Full Year 2014 din punct de vedere vânzări (cifre în volum și valoare)

 

Related Posts

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress