România, gazda Întâlnirii Anuale a NEURODIAB

 

Asociația Europeană pentru Studiul Diabetului a desemnat România ca țara-gazdă pentru cea de-a 26-a Întâlnire Anuală a Grupului de Studiu al Neuropatiei Diabetice NEURODIAB, eveniment care se va desfășura la București în septembrie 2016.

Întâlnirile anuale ale Grupului de Studiu al Neuropatiei Diabetice al Asociației Europene pentru Studiul Diabetului sunt considerate printre cele mai importante evenimente dedicate domeniului neuropatiei diabetice, punând accentul pe colaborarea dintre diabetologi și specialiști din domenii medicale conexe, precum neurologie, cardiologie, nefrologie, chirurgie, medicină de familie, medicină internă și endocrinologie.

Cea de-a 26-a Întâlnire Anuală a Grupului de Studiu al Neuropatiei Diabetice se va afla sub organizarea științifică a Societății de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab, în timp ce coordonatorii locali vor fi conf. univ. dr. Ioan Andrei Vereșiu, președintele Societății de Neuropatie Diabetică și dr. Norina Gâvan, membru al Grupului de Studiu al Neuropatiei Diabetice din cadrul Asociației Europene pentru Studiul Diabetului și secretar general al Societății de Neuropatie Diabetică.

„Pentru Societate de Neuropatie Diabetică decizia Asociației Europene pentru Studiul Diabetului, cea de a face din România gazda celei de-a 26 Întâlniri Anuale a Grupului de Studiu al Neuropatiei Diabetice este o onoare și o confirmare a contribuției pe care am reușit să o aducem, prin organizarea de evenimente de profil, din 2012, de când ne-am început activitatea și până în prezent în sfera neuropatiei diabetice. Evenimentul va fi un prilej pentru dezbatere științifică, prezentări de studii clinice relevante din domeniul neuropatiei diabetice, schimb de experiență, cercetare și promovare a noutăților din sfera medicală internațională. Așteptăm cu interes Întâlnirea Anuală din 2016 și, pentru că ne revine responsabilitatea organizării acestui eveniment de anvergură, ne dorim să menținem un nivel științific ridicat al evenimentului, ca în toți anii precedenți”, a declarat conf. univ. dr. Ioan Andrei Vereșiu, președintele Societății de Neuropatie Diabetică.

Ediția 2014 a Întâlnirii Anuale a Grupului de Studiu al Neuropatiei Diabetice s-a desfășurat la Sopron, Ungaria și a pus accentul pe munca de cercetare, incluzând sesiuni orale și de postere, simpozioane și prezentări. Evenimentul a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de participanți din Europa Centrală, Europa de Est și din Asia.

Anul acesta, evenimentul științific a avut loc între 11-13 septembrie și a fost găzduit de orașul Elsinore din Danemarca. Întâlnirea a oferit specialiștilor ocazia să prezinte și să discute noutățile din domeniul managementului și al tratamentului neuropatiei diabetice.

Managementul logistic al evenimentului va fi asigurat de către Sănătatea Press Group – Expertul tău în comunicare pe domeniul medical.

PR&Comunicare: Sănătatea Press Group – Expertul tău în comunicare pe domeniul medical

Related Posts

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress