Targ de Joburi pentru personalul medical din Timisoara

 

Cariere in Alb anunta inceputul unui nou sezon al targurilor de joburi din domeniul

medical. Duminica 8 Octombrie, zeci de recrutori vin la Timisoara cu oferte tentante de locuri de munca pentru cadrele medicale din aceasta zona.

Cei care sunt in cautarea unui loc de munca in domeniul medical sunt asteptati la

Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, pentru a se intalni cu agentiile de recrutare, din intreaga Europa, dar si din Romania, care le vor pune la dispozitie toate informatiile de care au  nevoie pentru a reusi sa isi gaseasca jobul potrivit.

Recrutorii cauta in general medici specialisti si medici rezidenti, asistenti medicali, stomatologi, dar si ingrijitori si fizioterapeuti. Ofertele de munca sunt in special pentru tari precum Marea Britanie, Germania, Irlanda, Danemarca, Suedia si Norvegia, dar si pentru Romania.

“Agentiile de recrutare se alatura evenimentului pentru a le oferi candidatilor

informatiile si detaliile corespunzatoare despre oferta lor de locuri de munca. Fiecare nou

sezon aduce noi angajatori, astfel incat fiecare dintre cei care cauta un loc de munca sa

gaseasca unul potrivit. Angajatorii doresc sa intalneasca candidati bine pregatiti care doresc sa se dezvolte profesional. ”,a declarat Corina Pop – Sales Manager.

Targul de Job-uri se va desfasura intre orele 10:00 si 16:00, iar participarea este gratuita. Agentiile de recrutare vor sta la dispozitia candidatilor pentru orice fel de intrebari, iar pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.careersinwhite.com

Participantii au intrarea gratuita la targuri. Mai multe informatii si detalii pot fi gasite pe website: www.careersinwhite.com.

Careers in White International – www.careersinwhite.com – contact@careersinwhite.com

Related Posts

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress